Brønshøjs gamle sognecenter er solgt og bliver til lægehus

Efter at have været til salg i et par år, er Brønshøj Sognecenter på Præstegårds Allé nu blevet solgt og er klar til et nyt kapitel. Det er et par lokale læger, der har købt den gamle hæderkronede bygning, og fremover vil den fungere som lægehus.

           

Mange omkringliggende beboere er sikkert glade for den nyhed, eftersom man naturligvis har gået med en vis spænding om, hvad der ville dukke op. Der har jo været en hel del inde i billedet. Blandt andet spejderne, men det blev så ikke til noget, da de fik muligheden for noget helt nyt ved vandtårnet.

Men nu er spændingen altså udløst, og vi på netavisen er glade for at kunne overbringe denne nyhed, da vi selv har store relationer til det gamle hus. De nye købere har overtaget huset fra den 1. april, og det er solgt af Danbolig Erhverv København.

           

– Fra menighedsrådets side glæder vi os meget over, at huset nu er solgt, siger formanden for menighedsrådet, Kirsten Lund Larsen til netavisen. –  Vi har ventet længe på denne dag, for det er nu to år siden, at aktiviteterne flyttede over i det nye sognehus ved Torvet. Men vi har passet godt på det gamle hus og er meget glade for, at det nu kommer i brug som lægehus. Pudsigt nok har der i øvrigt i tidernes morgen også været sundhedsplejerske-station i det gamle menighedshus. Det var dengang sundhedsplejersker var diakonisser og arbejdede i kirkens regi, slutter formanden.

06-04-21