Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen sender nytårshilsen

Ligesom sidste år sender Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen er hilsen til alle BB-tilhængere, og den bringer vi naturligvis her:

 

Kære alle

2022 har været en blanding af op og nedture, trods markante tilgange i vinterpausen gik tingene ikke helt som forventet og vi lå længe og snusede til nedrykningsstregen, men en stime på 5 sejre i træk gjorde, at vi til si👌dst fik stregen på god afstand.
Sommerpausen brugte vi til at justere truppen en lille smule, og målet om kvalifikation til forårets slutspil blev indfriet🐝
Nu venter der 14 spændende kampe som vil afgøre om vi igen kan kalde os divisionsklub, og jeg kan garantere at vi til opstarten 10. januar vil se en styrket BB trup😎🐝, men mere om det senere.
I gennem hele 2022 har vi oplevet en fantastisk opbakning på alle fronter, og der har været en fantastisk stemning og opbakning på Tingbjerg Ground i både medgang og modgang🙏🏼🐝så en kæmpe stor tak til alle jer som har bidraget til den fede stemning på stadion.
Til sidst en stor tak til alle sponsorer, Erhvervsklubben, Klub 100, sæsonkortholdere, bestyrelse, direktør Claus Wiingaard og ikke mindst de frivillige som i dagligdagen og til kampe får det hele til at spille 100%🐝🐝🐝i er alle med til at gøre en kæmpe forskel for Brønshøj Boldklub.
Godt Nytår
Thomas Ibsen🐝