Brønshøjs sportschefs nytårshilsen til alle BB'ere !

Brønshøjs sportschef igennem efterhånden mange år – Thomas Ibsen – har sendt en nytårshilsen til alle BB’ere, og den tillader vi os at bringe her i netavisen. 
2021 er ikke et år vi vil se tilbage på med glæde, et skidt forår betød nedrykning til DS, og efteråret har ikke været meget bedre.
Der er mange meninger om, hvorfor tingene er gået som de er… Var det den rigtige træner? Var det den rigtige trup sammensætning? Var det dårlig ledelse? Var vi uheldige? Eller har vi bare ikke været gode nok? Alle har lov til at have deres holdninger/meninger, men i sidste ende er det mig, som har taget mange af beslutningerne, og derfor påtager jeg mig også ansvaret for, at tingene er gået som de er.
Tak til alle jer som har bidraget til, at vi trods dårlige resultater, Corona og andre udfordringer er kommet økonomisk helskindet igennem året.
I starten af det nye år vil vi komme med en opdatering på truppen og tankerne for 2022.
Selvom jeres tålmodighed har været sat på alvorlig prøve, så har Jeres opbakning været helt fantastisk både til kampe og økonomisk, og det skal I have kæmpe tak for.
Godt nytår
Thomas Ibsen