Brønshøjs store bager runder et skarpt hjørne

Der er vist ingen i 2700-Brønshøj, som ikke kender Bodenhoffs Bageri på Bellahøjvej. Her rykkede bagermester Steen Bodenhoff ind for et utal af år siden, og glædeligvis har butikken udviklet sig til at blive en af Københavns største. Sådan at forstå, at man i dag har et tocifret antal butikker liggende rundt i hovedstadsområdet.

Hovedcentralen ligger på Finsensvej, hvorfra alverdens lækre bag hver dag går ud til alle filialerne.

Sådan husker de fleste Brønshøjs festlige bagermester – altid let til smil og godt humør

Manden der startede det hele, Steen Bodenhoff kan i dag sidde og glæde sig over, at børnene Kristian og Charlotte med bravour har ført bageriet videre. Her er virkelig tale om en succes af de store.

I dag onsdag den 6. april kan Brønshøjs store bager så fejre sin 80 års fødselsdag.

Ser man tilbage i tiden, så har Steen Bodenhoff sammen med fru Hanne altid markeret sig på festligste vis rent lokalt. Ikke mindst til de gode gamle kræmmermarkeder på Bellahøj. Dengang der kun fandtes et – nemlig septembermarkedet. Her havde Bodenhoffs Bageri traditionen tro hvert år et telt, hvor fra der blev serveret frisk kaffe, masser af brød og kager. Og det var også Bodenhoff, der var primus motor for den afsluttende kræmmerfest. Der er ingen tvivl om, at mange husker de glade dage på Bellahøjmarken.

Brønshøjs “store bagermester” kan forstås på to måder. En af dem ses her, hvor det er netavisens redaktør, der bydes velkommen på kræmmermarkedet i sin tid med en mindre flyvetur i bagerens store favn.

Ellers har Bodenhoffs Bageri gennem flere år støttet Brønshøj Boldklub. Ja vi kunne nævne mange andre ting, man har været involveret i, men vil nøjes med at ønske fødselaren stort TILLYKKE med den runde dag i dag.

netavisen onsdag den 6. april 22 kl. 10.00