Brønshøjs træner: Vi skal have en afdragsordning med blomsterhandleren til sæsonpremieren

– Der er kommet rigtig mange nye spillere ind i truppen, og over halvdelen er nye fortæller BB’s cheftræner Thomas Westh Hansen til klubbens medlemsblad. – Så jeg har lidt i sjov sagt til Ibsen (sportsdirektør, red.), at han skal have aftalt en afdragsordning med blomsterhandleren, fordi så mange skal have blomster på første spilledag i foråret. Vi kommer jo til at bruge flere måneder på at betale dem af, siger cheftræneren med et stort smil.
            Her ses træner Thomas Westh Hansen i midten omgivet af Bejnamin Seker t.v. og Poul Olesen
Thomas Westh Hansen har lavet en lokal evaluering efter en succesfuld uge med 1. holdet i det spanske, og det fremgår helt klart, at en sådan tur ikke kun hviler på træning, træning og atter træning – men så sandelig også på det sociale samvær. Til medlemsbladet siger han:

– Jeg håber, at træningslejren har gjort, at spillerne er blevet rystet sammen – både på og udenfor banen – og dermed kommet tættere på og fået et bedre kendskab til hinanden. Det udmønter sig forhåbentlig også i, at de står sammen, når sæsonen starter.

                                    Her ses 1. holdtruppen med trænere og ledere i det spanske

– Fodboldmæssigt har vi fået trænet og talt nogle ting igennem i forhold til det taktiske, f.eks. omkring standardsituationer og det opbyggende spil. Vi er ikke gået helt i dybden med det hele, men vi har givet spillerne en følelse af, at de nu har kendskab til, hvad vi vil gøre på fodboldbanen, fortæller Westh yderligere.

 

Og selvfølgelig skulle der også være tid til andet end at træne

– På træningslejren har vi fået repeteret måden, vi vil spille på. Vi har fået lagt et fundament for, hvad vi gerne vil på fodboldbanen, og hjemme i Danmark vil vi fortsætte med repetitionerne, så vi bliver endnu skarpere, fortsætter Thomas.

– Så for at opsummere, så har vi forsøgt at få en masse aftaler på plads omkring det fodboldmæssige, men samtidig forsøgt at styrke det sociale udenfor banen og dermed få et godt omklædningsrum op at stå, slutter cheftræneren til BB’s medlemsblad.

netavisen 28. februar 22 kl. 11.50