Endelig fik Brønshøj point mod et jysk hold 1-1 mod Brabrand

Der blev ind i mellem gået til vaflerne, og her er det gået ud over Kevin Bechmann Timm

Efter flere skuffelser i træk lykkedes det onsdag aften for Brønshøj at hente et enkelt point mod endnu et jysk mandskab. Kampen mod Brabrand endte uafgjort 1-1 efter at BB havde ført 1-0 ved pausen. Det var igen Kevin Bechmann Timm, der stod for målet til de sortgule, og det blev scoret umiddelbart før dommeren fløjtede af for første halvleg.

Det var et mere motiveret BB-hold vi fik at se, og føringen efter de første 45 minutter var i orden. Men desværre svarede Brabrand igen kort ind i anden halvleg, og så stod det 1-1. En stilling som holdt kampen ud. Vi kan igen slå fast, at kampens betydning ikke gjaldt andet end æren, og her kunne de sortgule trods alt bryste sig af endelig at have fået point mod et af mandskaberne fra det jyske.