Carpenters - POP 8 - husk at fremhæve næste deltager

Jeg er af min gode ven René Taagehøj blevet opfordret til at lægge 10 covers på FB. Fra LP`er, der har haft betydning i livet, og som jeg altid har holdt af. Et cover om dagen og uden øvrige kommentarer – den kan jeg garanteret ikke overholde !! Og så sku´ man samtidigt opfordre en af sine FB venner til, at gøre det samme! Så jeg opfordrer Søren Elsig, (Kisser & Søren) som den næste, og lægger mit ottende cover op. Jeg var meget begejstret for Carpenters og ikke mindst Karens dejlige stemme. En nytårsaften sad jeg og så filmen om dem lige før gæsterne skulle komme. Det skulle jeg aldrig have gjort. Jeg var kummerlig resten af aftenen, så stort et indtryk gjorde hendes sørgelige skæbne på mig. Min favorit er hendes version af “Johnny Angel”.