Cirkus Arena aflyser premieren på Bellahøj !

– I Cirkus Arena tager vi både vores publikums og ansattes sikkerhed og helbred meget alvorligt., og følger derfor myndighedernes anbefaling om at udvise samfundssind og deres forbud mod arrangementer med over 100 deltagere pga. coronavirussen / COVID-19 i resten af marts. Sådan siger man fra det traditionsrige cirkus ikke lang tid før den forventede premiere på Bellahøj.

Landspremieren på Cirkus Arenas 65 års jubilæumsforestilling er derfor udskudt til den 16. april i Horsens.

– Det betyder, at alle forestillinger i København i marts og april er aflyst. Alle berørte billetkøbere vil blive kontaktet af vores billetkontor. Vi arbejder på højtryk, så vi håber på forståelse for, at der kan gå lidt tid, før man hører noget fra os, da der er tale om et stort antal billetkøbere.

Vi arbejder i øjeblikket på at kunne besøge Bellahøj cirkusplads i slutningen af august i stedet.

Disse forestillinger er endnu ikke i salg, men vil man allerede nu sikre sig plads til vores 65 års jubilæumsforestilling, kan vi anbefale at købe billet til vores andre forestillinger i Københavns-området, der allerede nu er i salg:

Bl.a. spiller vi i Ishøj, Dragør, Kastrup, Taastrup, Albertslund, Hvidovre, Rødovre, Ballerup og Lyngby i juli og august. Man kan se alle byerne på https://www.arena.dk/turne Vi ønsker, at alle kommer igennem de næste uger på bedste vis og passer godt på hinanden, slutter man fra Cirkus Arena.