Coop har sagt farvel til Husum Torv for denne gang men vender tilbage i 2024 med en ny Coop 365

Efter Faktas lukning i denne uge på Husum Torv, troede en del, at det dermed betød et endeligt farvel til Coop efter mange år på adressen. Men sådan forholder det sig slet ikke.

Netavisen kunne i september sidste år fortælle, at Fakta lukkede på Husum Torv, og at en Coop 365 ville rykke ind i det nye ejendomskompleks, som ville blive opført i tre etager samme sted og med butikker i stuen. Det er der så efterhånden kommet mange historier ud af siden da, og senest erfarede vi, at man fra officielt hold skulle have oplyst, at Coop helt havde trukket sig, og at man nu havde sagt farvel til Husum Torv for evighed.

                           

Men vi kan i dag fortælle, at det slet ikke er tilfældet. Coop 365 vil være at finde på Frederikssundsvej 324 i 2024, og at den aftale allerede blev lavet sidste efterår. Netavisen har været i forbindelse med både Coop og bygherren Momentum Plus ApS, og de bekræfter begge parter. Når det så først bliver i 2024 skyldes det den omstændighed, at den nye beboelsesejendom naturligvis først skal bygges færdig, og det regner man med vil være sket i forsommeren 2024.

Indtil videre mangler man lige tilladelsen til at gå i gang, og den forventer man at have i forsommeren næste år. Og det tager cirka ni måneder at opføre ejendommen.

For øvrigt kan vi også fortælle, at man enten i løbet af december eller senest januar måned vil rive det gamle ned, fordi man allerede nu har observeret det hærværk, der er øvet mod Dan Missions gamle lokaler.

Så fra både bygherre og Coop er tommelfingeren vendt opad – der kommer en COOP 365 på Husum Torv !