Dansk indkasttræner i Liverpool FC holder foredrag i Husum

Fra bobslædelandsholdet til indkasttræner i Premier League – sådan kunne overskriften også have været. Det er i alle tilfælde en meget interessant herre, Husum Boldklub har engageret til at holde foredrag i klubhuset på Norupvej torsdag aften den 7. april kl. 19-21.

I sommeren 2018 blev indkasttræner Thomas Grønnemark tilknyttet Liverpool FC. Det var et opkald på en græsmark – fra Jürgen Klopp t.v. – der startede jobbet i en af verdens største klubber.

Kom med ind bag facaderne på Liverpool´s træningsanlæg og hør om, hvordan Thomas arbejder med spillerne på og udenfor banen. Faktisk var det en tabt atletik-heldragt, en bobslæde, sumo-wrestling, og en pose lakridskonfekt, der startede hele rejsen…

I foredraget bliver der plads til masser af grin, og samtidig får man konkrete eksempler på, hvordan Grønnemark træner indkast med sine mange hold rundt omkring i verden – blandt andet også Ajax, Flamengo, Philadelphia Union og det Mexicanske landshold.

Foredragsholderen i fuld aktion på Liverpools anlæg.

Thomas kommer også med en masse pointer i foredraget, man selv kan bruge i livet eller på arbejdspladsen.

Der er kun 75 pladser til salg, så det er først til mølle, og man er først tilmeldt, når indbetaling er registreret, og man har fået en bekræftelse. Hvis man betaler, efter at der er udsolgt, får man besked og sine penge retur. Et godt råd – hold øje med Husum Boldklubs facebook side.

Det hele sker i Husums Klubhus, Nordrupvej 6, og datoen endnu engang – Torsdag den 7. april kl. 19-21. Dørene åbnes fra kl. 18, og der er selvfølgelig mulighed for at købe mad og drikke.

Entré  KUN 150,00 KR.

Betaling sker til MOBILPAY 529000 – Husk påfør navn og mobil nummer.