De sidste tre runder bliver nervepirrende for Brønshøj efter 0-4 mod Roskilde !

At det skulle gå så galt, havde vist ikke mange ventet. Her bare tre runder før afslutningen på sæsonen ligger BB med en vis del i vandskorpen. Kun en lidt bedre målscore, og her taler vi om et par mål, holder BB over stregen. Men måske kun til i morgen ! Det ser virkelig alvorligt ud.

                                                 

Lørdagens kamp mod FC Roskilde blev en trist affære for de sortgule. Efter 0-1 ved pausen gik det helt galt i 2. halvleg. Her bragte sjællænderne stillingen på 0-3 efter omkring 20 minutter, og så var det bal forbi. Et kvarter før tid blev det tilmed 0-4, og ydmygelsen var en kendsgerning. Man kunne blot begynde at kigge lidt i tabellen og se, hvor slemt det nu står til. Heldigvis tabte Roskilde KFUM på hjemmebane til Slagelse, og det gjorde, at de fortsat ligger lige under BB. Det tredje hold som er på samme pointtal er Avarta, og de får sandsynligvis tre point søndag mod bundproppen AB Tårnby. Det vil så betyde, at de ryger op over stregen, og dermed sender BB under !

De resterende kampe for BB i 2. division ser således ud:

Skovshoved – Brønshøj 

Brønshøj – Nykøbing F

Næstved – Brønshøj

Ingen af de kampe er lette. Skovserne har netop besejret Vanløse og aner en overraskende mulighed for overlevelse. BB kan håbe, at Nykøbing har sikret sig oprykning før næstsidste kamp i Tingbjerg, og så skal BB til Næstved i den sidste match i sæsonen. Det bliver svært, og hvert et point er livsvigtigt for bydelens flagskib.

For de andre klubber i farezonen ser det således ud:

Roskilde KFUM – Vanløse

Avarta – Roskilde KFUM

Roskilde KFUM – FA 2000

oooooooooooooooooooooooo

Slagelse – Avarta

Avarta – Roskilde KFUM

Skovshoved – Avarta

oooooooooooooooooooooooo

Skovshoved – Brønshøj

FA 2000 – Skovshoved

Skovshoved – Avarta

oooooooooooooooooooooooo

netavisen 15. maj 21 kl. 16.54