Den næste måned bliver nervepirrende for Brønshøj

Efter søndagens ydmygende nederlag til arvefjenderne fra AB i Gladsaxe, ser den næste måneds tid ikke morsom ud for de sortgule. Der er fem kampe tilbage, og hvert et opgør er vigtigt. BB skal holde sig over stregen for i det mindste ikke at rykke ned i Danmarksserien. Tanken om en plads i den nye 1. division er for længst forduftet.

     Brønshøj Boldklub – divisionsfodbold siden 1945  !!

Uanset hvor irriterende det end er, så har AB altså haft et godt tag på Brønshøj de seneste år. Ikke bare i Gladsaxe men også på Tingbjerg Ground. Og altså igen søndag eftermiddag, hvor de grønblusede vandt med hele 3-1 efter 1-0 ved pausen. BB’s enlige mål scoret af Mathias Veltz kort før tid.

Når vi tænker på, at BB har været i divisionsfodbold siden 1945, er det her altså en alvorlig ting. Derfor er der brug for al den støtte, de sortgule overhovedet kan få. Det resterende program ser således ud:

Lørdag den 8. maj kl. 15.00:           Brønshøj – Avarta

Lørdag den 15. maj kl. kl. 15.00:    Brønshøj – FC Roskilde

Mandag den 24. maj kl. 15.00:       Skovshoved – Brønshøj

Lørdag den 29. maj kl. l5.00:          Brønshøj – Nykøbing FC

Lørdag den 5. juni kl. 15.00:           Næstved – Brønshøj

Alle kampene er yderst vigtige – og heldigvis er de tre første mod hold, BB enten skal holde på afstand eller hægte sig på. De to sidste kan godt blive vanskelige, hvis pladsen i 2. division ikke er sikret inden !