Der er krummer i de piger - på lørdag hyldes de på Tingbjerg Ground

Som vi skrev for kort tid siden, så skulle Brønshøjs U13 piger spille en vigtig kamp søndag eftermiddag mod FB. En sejr i den ville betyde, at de friske piger kunne kalde sig “mestre” som vindere af rækken. Og sandelig om ikke pigerne gjorde det. I en ikke alt for velspillet kamp, vandt Brønshøj med hele 4-0, og så var triumfen i hus.

Her ses de glade piger. Pokalen er af pap, på søndag er den ægte 

Det er første gang, et pigehold fra Brønshøj opnår det, og vejen har ikke været helt nem. Rækken som har betegnelsen Liga-1 Pulje 2 rummer flere store klubber som B.93, HB Køge og HIK.

Men nu er det altså lykkedes, og også en stor succes for trænerteamet Ali Al-Ansari som cheftræner og Mickey Bech som assistenttræner, som tog over for nogle måneder siden.

Pigernes triumf betyder, at de i kommende sæson bliver placeret i Sjællands højeste række og kommer til at møde storhold som Brøndby og Nordsjælland.

På lørdag bliver pigerne hyldet inde på stadion, når BB’s førstehold slutter sæsonen af mod Ishøj, og søndag spiller holdet sin sidste kamp på udebane mod HB Køge, hvor DBU’s repræsentant efter kampen uddeler medaljer og pokal til holdet.

Netavisen siger stort TILLYKKE til såvel spillere som trænere.

Godt gået !