Der sker ting og sager på trænerfronten i Stadion !

Som om der ikke er nok at spekulere på midt i alt det her Corona, så er der sket ting og sager på trænerfronten hos vore lokale håndboldspillere i Stadion. Allerede nu har man nemlig trænerteamet til sæson 2022/23 på plads.
Fra klubben fortæller man, at det er med stor glæde, man kan præsentere trænerteamet for næste sæson i herreafdelingen allerede nu. Og man fortsætter:
Det var med stor beklagelse, at bestyrelsen kort før jul besluttede at afslutte samarbejdet med den ene halvdel af vores trænerteam for 2. Division herrer, Jonas Jensen. I øvrigt første gang i mere end 20 år, at vi afslutter et samarbejde før tid.                 
Kommende træner i Stadion – Anders Larsen 
Siden da, har vi arbejdet med at finde en langsigtet løsning, og vi er meget begejstrede over at kunne præsentere Anders Larsen som ny cheftræner. Han er pt. tilknyttet TMS Ringsted, hvor han i de seneste sæsoner har haft ansvaret for 2. divisionstruppen, og desuden været tilknyttet andre hold i forskellige roller.
Vi havde selvfølgelig håbet at Anders kunne overtage allerede nu, men han har lige et job i Ringsted, der skal gøres færdigt, hvilket vi selvfølgelig er helt indforståede med. Dette betyder så samtidigt, at Sportschef Thomas Schou overtager ansvaret i resten af denne sæson i samarbejde med Torben Andersen.
Teamet for Sæson 2022/23 ser således ud:
Cheftræner: Anders Larsen
Assistent træner: Torben Andersen
Træner 3. division: Lars Michael Schou
Sportschef: Thomas Schou