Der venter alle 5-99-årige en hårrejsende totaloplevelse

Uhyggens epicenter i Brønshøj er Pilegården, Brønshøjvej 17 ! Her venter der i dag den 27. ds. kl. 16-19.30 gyserløb, koncert, kamparena, heksefortællinger, græskarudskæring, ansigtsmaling, snobrød, en sansekasse for de mindste og uhyggeligt god mad og drikke.

Gyserløbet er for de 8-10-årige og opefter og foregår inde i kulturhuset med rollespillere og udklædte frivillige, der gemmer sig rundt om hjørner og hopper frem, når man kommer tæt på. I kamparenaen udenfor kan de lidt yngre også være med.

Som deltager er man naturligvis også mere end velkommen til selv at hoppe i sin mest skræmmende udklædning, uanset om man er barn eller voksen !

Program

Kl. 16-19.30: Kamparena
Kl. 17: Koncert med Babulja
Kl. 17-19.30: Gyserrute
+
Ansigtsmaling, hekseshow, sansekasser, græskarudskæring, snobrød, skumfiduser, mad og drikke.

Babulja

Alle kan glæde sig til et topunderholdende orkester, der spiller musik fra alle verdenshjørner. Med sange om alt fra elefanter til universet er der altid lagt op til smil på læben hos både børn og voksne. Målgruppen er primært børn i alderen 4-8 år og materialet, der spilles, er egne kompositioner. Babulja er supergode til interaktionen med publikum gennem sang, klap og råb. Inden bandet går på scenen, trækkes de en tur forbi ansigtsmalerne, så er man er sikre på, at koncerten bliver uhyggeligt festlig.

Medvirkende:

Coop – SuperBrugsen – Brønshøj Torv, Rollespilsfabrikken, Ny start, Social Cantina, Den lille gode slagter, Pandekagevognen, Mette Svane, Rollespilsakademiet, FDF K25, Brønshøj, Brønshøj Bibliotek, Natteravnene Brønshøj, Brønshøj Kirkes Pigekor, Boldklubben Fix, Brønshøj Skole og frivillige

Støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg