Det bliver meget svært for Fix at overleve i Serie 1 - nyt nederlag

Vi kunne i sidste uge skrive, at Fix er tæt på nedrykning fra den københavnske Serie 1, og det er desværre ikke blevet meget bedre efter weekendens kampe. Her tabte de rødhvide nemlig med hele 2-4 til Nørrebro FF i Gadelandet, og med næste uges modstander, som er topholdet B. 1960 på udebane, så er det meget mørke skyer, der trækker over Brønshøj Kirkevej.

Kampen mod Nørrebro var for vanskelig for hjemmeholdet i Gadelandet. Gæsterne kom foran efter 2 minutter, og bare 20 minutter senere stod det 0-2. Så lykkedes det for Morten Lauritsen at reducere efter 33 minutter, og 1-2 var stillingen ved pausen.

I anden halvleg gik det helt galt indenfor et enkelt minut. Nørrebro scorede til 1-3 efter 50 og 1-4 efter 51 minutter, og så var det afgjort. Et kvarter før tid fik Ataman Ivan Inci pyntet på det til 2-4.

Lørdag kl. 12 spilles der i Grønnemosen mod B. 1960.