Det er et forår med nerver på !

Tre fodboldklubber i lokalområdet har alle kniven på struben her i foråret. For to af dem gælder det oprykning, og for den tredje om at undgå nedrykning.

                                                             

Brønshøj er stadig et meget varmt bud på en tilbagevenden til divisionsfodbold. Godt nok ser det stadig ud til at blive via en omvej, da det jo kun er førstepladsen, der giver direkte avancement. Men kan de sortgule bevare andenpladsen, så er der dømt playoff mod toeren fra den anden oprykningspulje, og den opgave må vi så håbe bliver klaret. Parolen er enkel – hver kamp skal give tre point – ellers kan det hele brase sammen.

I år fylder Boldklubben Fix 100 år – og som det ser ud lige nu, er chancen for en oprykning til Serie 1 meget realistisk. Også her gælder det om at hænge på – og ikke tabe dumme point. Men i denne sæson har de rødhvide virket nogenlunde stabile, og muligheden for at ende på første- eller andenpladsen er bestemt indenfor rækkevidde.

For Husum gælder det om overlevelse. De blåhvide blomstrer ind i mellem med fine resultater, men pladsen i Københavnsserien er stadig ikke sikker. Det bliver nogle nervepirrende kampe, der venter forude. Seneste endefuld ude mod GVI skal vi nok ikke tage så tungt, da det trods alt var rækkens førerhold – og så på udebane. Lige nu ligger Husum et lille stykke fra nedrykningen, men pointene er så tæt, at et eller to nederlag kan ændre det fuldstændigt.

Netavisen følger de tre klubbers afsluttende forår og vi krydser naturligvis fingre for, at det hele vil flaske sig for vore lokale fodboldspillere.

Good luck til alle !