Det er utroligt, som man kan forandre et område og efterlade det imponerende flot

Der er indenfor de seneste måneder sket mirakler ved Husum Torv. Den lave ejendom som i tidens løb bl.a. har rummet Irma, Fakta, 324 Tøjeksperten og Danmission er blevet fjernet fra jordens overflade helt og aldeles. Som netavisen har kunnet fortælle adskillige gange, skulle der gøres klar til opførelsen af en helt ny ejendom, og det krævede jo i sagens natur, at alt det gamle blev fjernet.

 

Nedrivningstilladelsen fra Københavns Kommune lod imidlertid vente på sig, men da den så omsider kom,  kunne bygherren gå i gang med første store projekt. Og det er klaret nu – den store grund fremstår helt ryddet, og nu kan man så bare vente på næste fase.

Det vi ved i dag er, at Coop 365 kommer i stueetagen, og at der er tale om en to etagers ejendom med beboelse. Vi ved også, at projektet er blevet forsinket, så det er stadig lidt usikkert, hvornår man påbegynder opførelsen af den nye bygning – og hvornår projektet står helt færdigt.

Men på netavisen er vi meget imponeret over udviklingen, siden man gik i gang med at rive ned og rydde det gamle. Og vi har naturligvis ikke kunnet dy og for at snuppe nogle billeder undervejs efterhånden som tingene skred frem.

Kig godt på dem – det er nærmest et utroligt syn at se pladsen i dag – og stor ros til dem, der har udført arbejdet.

                   

                                                                           

Der er jo kommet parkeringsrestriktioner på Hustoftevej, så mange benytter sig af chancen til helt gratis at parkere på de nye arealer. Og hvorfor ikke – så længe det varer ?