Det ser ikke godt ud for Brønshøj - tabte vigtig kamp i Slagelse

Slagelse – Brønshøj – 2-1

Ikke nok med at vi fortsat slås med Corona, så skal vi også med bæven og nervøsitet se på, at Brønshøj ikke klarer sig særlig godt i 2. division. En af de kampe som helst skulle have givet point var mod Slagelse på udebane, da pointstillingen de to i mellem ikke var så stor.

Men søndagens opgør endte med en sikker sejr til hjemmeholdet på —- efter 2-0 ved pausen. BB fik den værst tænkelige start, da Slagelse fik straffespark efter knapt et par minutter, og det scorede man sikkert på. Og lige før pausen blev forspringet så fordoblet til 2-0, hvilket holdt halvlegen ud.

I de sidste 45 minutter gik det ikke meget bedre. Efter 56 minutter blev Dawda Ngum udvist, så BB måtte spille resten af kampen med bare 10 mand. Og det gjorde bestemt ikke opgaven lettere, men ikke desto mindre lykkedes det for Jonas Hemmingshøj at reducere bare 10 minutter senere, og det gav naturligvis de sortgule nyt håb. Desværre blev der ikke scoret yderligere, og hjemmeholdet vandt opgøret med 2-1.

På lørdag er der igen en af de kampe, BB skal vinde for ikke at ende helt nede i suppedasen. På Tingbjerg Ground får Brønshøj besøg af Roskilde KFUM. Sjællænderne vandt efterårets kamp hjemme med 3-0, men deres forår har bestemt heller ikke været overbevisende. Lad os krydse fingre for tre vigtige point !