Det skal nok blive bedre til foråret !

Sportens ejendomsmægler i Brønshøj, Kasper Agerbo Bech, RealMæglerne har meget interesseret fulgt de lokale fodboldklubbers resultater i efteråret, og han kommer her med sine betragtninger, nu hvor alt ligger stille.

Ja som ny mand i 2700-Brønshøj har det været sjovt pludselig at skulle følge de tre fodboldklubber i området. Men det har ikke været kedeligt, om end det i hvert fald for en af dem ikke ligefrem har været en dans på roser. Her tænker jeg på Husum Boldklub.

                                                               

Det er og har hele tiden været min opfattelse, at spiller materialet er bedre end den triste placering antyder. Derfor tror jeg på, at de blåhvide vil komme stærkt igen i foråret, hvor ypperste mål må være at blive hængende i Københavnsserien.

Boldklubben Fix har været stærke det meste af efteråret og ligger pænt placeret i Serie 2. Jeg har virkelig hygget mig over de målrige og sikre sejre, holdet har præsteret.

                                                             

De bankede jo adskillige kasser ind og svælgede nærmest i tenniscifre. Mon ikke de rødhvide fra Brønshøj Kirkevej nok skal tilspille sig en plads helt i toppen af rækken – og måske tilmed en oprykning ?

Brønshøj Boldklub kendte jeg jo godt i forvejen. Men skægt at komme tættere på nu. Tilværelsen i Danmarksserien må stoppe til foråret. Vejen tilbage til divisionsfodbold ligger helt åben.

                                                                 

Mere stabilitet i resultaterne er en betingelse, men den trup BB har – måske med et par forstærkninger yderligere – burde været tilstrækkeligt. Heldigvis har de enkelte udfald ikke betydet, at man er røget helt bag ud. Så jo – jeg tror på de sortgule til foråret.