Det var god underholdning - men BB skal have flere point på kontoen !

Slaget om Bellahøj kalder man allerede lokalopgøret mellem Union – Brønshøj, og på Genforeningspladsen skulle de to hold atter krydse klinger lørdag eftermiddag. Og lad det være sagt med det samme, tilskuerne fik en ganske underholdende kamp at se. BB førte to gange men måtte nøjes med uafgjort 2-2 mod det rødblusede hjemmehold.

Jeppe Orbe bragte de sortgule foran efter bare et minuts penge på en aflevering fra Rasmus Suhr, og den føring satte naturligvis humøret yderligere højt hos de mange BB-supportere, som havde fundet vej.

Men glæden varede ikke længe, så havde Union udlignet. Efter knapt en halv time kom BB atter foran, denne gang ved Rasmus Suhr, og 1-2 holdt til pausen.

Små ti minutter ind i anden halvleg fik Union igen bragt balance i regnskabet til 2-2 – og det skulle senere vise sig at blive kampens resultat.

Som vi skrev indledningsvis, så var det en ganske underholdende kamp, men set med BB øjne, så er et point mod rækkens to bundhold altså for lidt. Det er ikke godt nok. Og næste modstander er så endnu et bundhold, nemlig B.1903 på Tingbjerg Ground, og her må det være et krav, at hjemmeholdet indkasserer alle tre point. Ellers ser det meget sløjt ud ! Den spilles lørdag den 9. april kl. 14.00.