Dette syn er snart fortid - det varer ikke længe før fronten mod Husum Torv jævnes med jorden

Som vi har skrevet før, så er nedrivningen af den gamle Fakta og 324 Tøjeksperten bygning i fuld gang. Bagtil har man nærmest jævnet bygningerne med jorden, og indenfor den nærmeste fremtid ryger fronten. Det bliver utvivlsomt et lidt mærkeligt syn, men når alt det gamle er fjernet, kan man begynde på opførelsen af den nye etageejendom med butikker i stuen. Vi ved jo allerede, at det bliver en Coop 365, der bliver den ene af de nye. Billedet er taget lørdag formiddag.

I de seneste par uger har arealet været spærret af på Hustoftevej på grund af nedrivningen af de gamle bygninger. Og arbejdet er gået støt og roligt frem. Det er godt nok et meget anderledes syn som kommer en i møde, når man passerer forbi.

Vi har også nævnt før, at hele projektet er blevet væsentlig forsinket på grund af en ualmindelig langsom behandling i Københavns Kommune. Først for godt en måned kom tilladelsen til nedrivning af de gamle bygninger – og når det så er sket, kan man gå i gang med opførelsen af det nye. Alt det har betydet, at det hele først i foråret næste år skulle stå klar.