En ganske speciel ny optiker åbnede for få måneder siden på Frederikssundsvej 168 i Brønshøj

Når vi kalder Vilstrup Optik for speciel, så er det fordi, den ikke er et led i en større kæde, men derimod er en privat satsning af en ung familie, som for øvrigt selv bor i bydelen.

Parret bag er Rasmus og Mathilde, og de slog dørene op for butikken i marts måned. Et spring fra 10-metervippen, eftersom Brønshøj i forvejen er begunstiget af fem optikere. Men de tror på, at det kan lykkes at få Vilstrup Optik op at køre. Ikke mindst fordi det hele er så lokalt, som det overhovedet kan blive.

Ægteparret bor på en villavej i Husum. De har to børn som begge går i institutioner i bydelen, og er ellers så lokalt indstillet, som man kan blive.

Rasmus er uddannet optiker og har altid drømt om at blive selvstændig erhvervsdrivende. Og da parret har boet i Brønshøj de seneste år, var det største ønske at få en butik her. Så da brudekjolebutikken på Frederikssundsvej 168 blev til salg, var det bare om at slå til. Selve det at gøre butikken klar var en sjov omgang, for alt der var lyserødt, skulle males hvidt, og så har de stort set møbleret det hele med genbrugsartikler.

–  Vi har fået en god start, fortæller Rasmus. – Alle har taget pænt imod os. Vi mener selv, vi kan tilbyde andet end kædebutikkerne, selvom vi udmærket er klar over, at der er hård konkurrence. Og så er det en skøn ting, at man kan cykle på arbejde. Vi har helt tabt vores hjerte til Brønshøj, og kender efterhånden mere og mere af bydelen. Meningen er, at Mathilde vil hjælpe til i butikken i den udstrækning, der er tid til det. Ellers er det mig, der står for den daglige drift. Vi vil sælge briller på en frisk og jovial måde, som vi er sikre på kunderne vil kunne lide.

– Og naturligvis følger vi med i, hvad der foregår. Ikke mindst på sportens område, hvor vi både følger Brønshøj, Husum og Fix samt IF Stadion i håndbold.

– Vores to børn, Petra og Theodor på 2 og 4 år, er også vilde med at være i butikken. Vi elsker at have lokalerne tæt på og kan hurtigt komme kunderne til undsætning, hvis man har akut brug for hjælp eller vejledning, så man skal endelig række ud, så finder vi en løsning.

                                             

Hele vores familie glæder sig helt vildt meget til at se alle lokale i Vilstrup Optik, slutter Rasmus med et stort smil.

netavisen 30. juni kl. 15.00