En god dag for Husum - to sejre og en uafgjort !

Der var slået godt på tromme for lørdagens tre Husum kampe. To i Husumparken – nemlig damerne og 2. holdet, og så opgøret på Frederiksberg mellem FA 2000/2 – Husum i Københavnsserien. 

Og man må sige, at Husum fik pænt udbytte af dagens anstrengelser. Ud af ni mulige blev det til syv point i de tre kampe.

foto: Christian Christensen

Damerne lagde ud med opgøret mod BS 72, og den sluttede uafgjort 1-1. Husum bragte sig foran i begyndelsen af 2. halvleg, da Sasha Denham fik bolden over stregen til 1-0, men føringen holdt desværre ikke.

                                               Jo bolden er inde og Husum har bragt sig foran 1-0

                

Målet udløste naturligvis stor jubel blandt de blåhvide spillere – men da også hus det trofaste publikum

Husum kom godt igen og vendte slagets udfald

Dagens anden kamp i Husumparken var meget vigtig for Husums 2. hold. En oprykning lurer lige om hjørnet, så der var lidt nerver på i opgøret mod Skjold. Gæsterne bragte sig tilmed foran 1-0, men efter pausen stod der Husum på tingene.

Der blev gået til sagen, og sejren var fuldt fortjent mod en ikke ueffen modstander.
                                          Og så rundede 1. holdet af med en sikker sejr
Kampen på Frederiksberg mod FA 2000/2 startede meget lige med lidt små chancer til begge hold. Men først efter 27 minutter fik Jonas Thomsen skudt på overliggeren, og her fulgte Mikkel Bo Eriksen sikkert op og scorede til 0-1. Selvom der kom lidt løse chancer i begge ender, sluttede halvlegen 0-1.
Efter pausen gik det hurtigt. Allerede i det 48. minut øgede Husum til 0-2. Peter Rahbek fandt en helt fri Jonas Thomsen, der scorede sikkert.
Bare tre minutter senere scorede Husum igen, da Jonas Thomsen drønede ned ad højre side og spillede  bolden på tværs til Mikkel Bo Eriksen, der scorede sikkert. Så stod det 0-3 ! Men det blev ikke ved det.
I det 58. minut spillede Marius Persson bolden frem til Jonas Thomsen, der scorede til 0-4, hvilket burde have været kampens resultat. Men FA 2000 fik pyntet på slutresultatet med to hovedstødsmål i det 66. og 73. minut.
I de sidste minutter brændte Husum flere store chancer, men det blev ved de 2-4 og tre dejlige point.