Endelig en sejr til Fix - vandt 3-2 over CIK

Der skulle gå langt over et halvt år, før det endelig lykkedes for Fix at få en sejr. Men den kom endelig lørdag eftermiddag, hvor CIK i et opgør i nederste halvdel af Serie 2 blev besejret med 3-2 af et godt kæmpende Fix mandskab.

Gæsterne kom ellers foran 1-0, men det lykkedes for Andreas Ohmann at udligne kort før pausen til 1-1. Bare et par minutter ind i anden halvleg scorede Victor Robin Wipplinger til 2-1, og resten af kampen kørte Fix en fortjent 3-2 sejr hjem. Et kvarter før tid øgede Chriss Jacobsen til 3-1, før CIK i de døende sekunder fik pyntet på resultatet.

Det må være lidt af en forløsning for Fix drengene endelig at kunne gjalde sejrsråbet. Men de kunne da stadig huske det.

Om det betyder en vigtig vending vil vise sig tirsdag den 16. maj, når CBS Sport kommer på besøg i Pilesvinget kl. 18.30.