Endelig fik Brønshøj hul på bylden - men bare det ikke er for sent

Søndagskampen på Tingbjerg Ground mellem BB – Odder blev endelig tidspunktet, hvor de sortgule fik hul på bylden. Jyderne blev sendt hjem med et sikkert 3-0 nederlag – og efter mange skuffelser viste BB sig fra den side, vi alle utålmodigt har ventet på.

Nuvel BB var bestemt ikke uheldige i det opgør, men det går vi let hen over, eftersom vi kan nævne flere kampe, hvor heldet i den grad har manglet.

De 400 tilskuere så Rasmus Suhr bringe BB foran efter 18 minutter, og det ene mål holdt til pausen. Fem minutter inde i anden halvleg var en Odder spiller uheldig at score i eget net, og så var Brønshøj foran 2-0. Kort før tid lukkede Martin Porsgunn festen til 3-0. Forinden var en Odder spiller blevet vist ud.

Tre dejlige point til BB – og hvis drengene så kan besejre Avarta på fredag den 28. april kl. 18.30 i Espelunden, så begynder et spinkelt håb at vise sig. Men der er lang vej endnu !

Her er hvad BB selv skriver om kampen

tekst: Christian Haslund / foto: Thomas Løser

Oddermame godt

En herlig søndag bød på 3-0 sejr, da Odder kiggede forbi Tingbjerg Ground. Vi spillede en god kamp og fik endelig også lidt af det held, som vi har savnet. Rasmus Suhr, Marcus Porsgrunn og et selvmål af Odders keeper var vores målscorere i dag.

Odder var dog tæt på at få en drømmestart, da Jakob Truelsen kom frem til en stor chance 40-50 sekunders spil. Heldigt for os var skarpheden ikke til stede og der blev sparket lige på Lucas Chang-Andersen.

Der gik yderligere et par minutter, men så tog vi for alvor fat. PÅ bare syv minutter var der fire chancer til Suhr, men enten var han presset i skudøjeblikket eller også var keeperen på plads.

Når BB scorer er hele tribunen i syvende himmel af jubel og begejstring

En tåhyler

Heldigvis er Suhr ikke en mand, der giver op. For i det 18. minut fik han vist tåen frem. Et indlæg af Nicholas Marfelt endte hos Casper Neerborg. Lidt heldigt røg bolden hen til Suhr, der fik sendt bolden i nettet. 1-0.

Netop Suhr talte vi med efter kampen, og han var glad for endelig at score i åbent spil: ”Det var dejligt at score i åbent spil. Vi har manglet lidt i forhold til at komme i de rigtige løb og fylde på i feltet. Men i dag rammer vi løbene og er samtidig på andenbolden. Det gav noget rum i feltet, og det gjorde, at jeg lige kunne stikke en stiv tå på – det var skønt”.

Rasmus Suhr gør det til 1-0 i første halvleg

Odder gav dog ikke sådan op og efter en halv times spil blev det til en dobbelt-afslutning. Den første fik vi blokeret og den anden blev headet over. I den anden ende havde vi et par løse muligheder, men ikke flere scoringer – de skulle dog komme i 2. halvleg.

Endelig heldige

1. halvleg var kun fem minutter gammel, da de over 400 tilskuere igen kunne juble. Et fladt indlæg af Mathias Veltz blev blokeret mod eget mål af Lasse Tougaard. Det så ud til, at målmand Morten Pless fik stoppet bolden i at krydse stregen. Men bolden havde stadig lidt momentum i sig og fortsatte over stregen. Både dommer og linjedommer var i hvert fald sikre i deres sag og dømte mål. 2-0 og skønt med lidt held i vores retning.

Odder er uheldige og scorer i eget net – 2-0 til BB

Held har været en mangelvare her i foråret, og Suhr var da også glad for, at heldet endelig tilsmilede os: ”Det var dejligt endelig at have lidt held. Vi har ramt træværket tre gange i de første kampe. Vi kom så ind i en dårlige stime, fordi vi ikke fik puttet bolden ind, selvom vi havde chancer. Så det er megarart at kunne herfra med et clean sheet og en 3-0 sejr, hvor vi får nogle dåser i kassen”.

Efter 2-0 målet fik Odder bedre fat og fik skabt nogle gode muligheder. Blandt andet var der kæmpe chance til Rasmus Johansen. Men helt fri inde i feltet sparkede han lige på Chang.

Straffe

Midt i Odders gode periode fik vi straffe, da Mads Hashiba blev nedlagt i feltet. Rasmus Suhr tog bolden til sig og gjorde klar til at sparke straffesparket. Suhr sparkede yderligt, men måske med for lidt fart. For Morten Pless nåede helt ud til stolpen og fik den slået væk.

Der skulle ske noget hos Odder, og de skiftede tre mand. Kort tid efter var det tæt på at give pote, da bolden endte hos netop indskiftet Vidar. Men afslutningen med venstrebenet fik Chang inde i kassen klaret.

Sækken snøres

Med syv minutter tilbage af kampen blev Odder reduceret til 10 mand. Veltz modtog bolden og løb bagom Andreas Laursen, der fik væltet Brønshøj-angriberen. Ingen tvivl hos dommeren – direkte rødt kort til Odder-spilleren, da han var bagerste mand.

Tre minutter senere blev sækken snøret til. Otto Dupont tog et frispark hurtig og sendte bolden hen til Porsgrunn. Efter en fantastisk førsteberøring tjippede Porsgrunn let og elegant bolden over keeperen og i mål. 3-0 og sejren var i hus.

Vendepunkt?

Der var godt spil i dag og held i sprøjten. Forhåbentlig er det et vendepunkt efter fem kampe i oprykningsspillet, som har været udfordrende. Men det kræver, at vi fortsætter og klør på, når vi på fredag gæster Avarta i Rødovre kl. 18.30.

Om vores kommende modstander havde Suhr følgende at sige: ” Avarta har et godt hold og de har vist sig stærke – specielt på deres egen bane ude i Rødovre. Det bliver en svær kam for os, men også for dem. Vi går selvfølgelig efter at tage de point, hvilket vi også skal. Vi skal tættere på at stikke til nogle af holdene, som ligger i top 3. Det er dem, som vi også skal tage point imod. Men vi skal være fuldstændig klar – ligesom vi var i dag, hvis vi ser bort fra de tre første minutter. Ellers sidder vi fuldstændig på det i dag og skaber et momentum. Det skal vi forsøge at ramme igen på fredag”.