Endelig strålede det Brønshøj mandskab vi tror på

For kort tid siden mødtes Brønshøj – AB Tårnby i Tingbjerg i en træningskamp, og den vandt gæsterne med 2-0. Så det var med delte følelser, man kunne følge lørdagens turneringskamp i Tårnby, hvor det pludselig gjaldt point. Men for pokker hvor der endelig langt om længe gik hul på ballonen for de sortgule.

Efter en ren opvisning fik hjemmeholdet en afklapsning på hele 6-0 efter 4-0 ved pausen. For os der har fulgt dette BB-hold, har det kun været et spørgsmål om tid, før det endelig ville blomstre. Og fantastisk det allerede skete i turneringens anden kamp.

Indenfor de første 17 minutter havde Bayan Fenwick bragt de sortgule foran 2-0, og før pausen øgede Lucas Sander Petersen og Aleksandar Laxarevic til stillingen 4-0.

I de sidste 45 minutter fortsatte overlegenheden, og Bayan Fenwick scorede sit tredje mål til 5-0, hvorefter Aleksandar Lazarevic sluttede målfesten til 6-0 ! En skøn sejr at sætte ind på kontoen før næste uges opgave, som hedder FC Roskilde på udebane fredag kl. 19.00 – bemærk tidspunktet ! Roskilde tabte lørdagens kamp ude mod Vanløse med 0-1.