FA 2000 straffede Brønshøjs fejl og vandt 3-0

Det er ellers gået ganske fint i Brønshøjs træningskampe i sommerferien. Men kampen mod nedrykkerne fra 2. division FA 2000 tirsdag aften på Tingbjerg Ground endte med et fortjent nederlag på 0-3 til et ganske velspillende Frederiksberg mandskab. Lige fra kampens start blev BB sat under pres, men det lykkedes alligevel at holde 0-0 efter de første 45 minutter.

Efter pausen gik der så hul på bylden. FA’erne straffede konsekvent de fejl, Brønshøj lavede og de tre mål til gæsterne kan man kun ærgre sig over. Men de var bedst set over 90 minutter.

Positivt hos de sortgule var, at der blev kæmpet bravt over hele linjen og især i offensiven var der gode momenter.

Der er kun en enkelt træningskamp tilbage. På fredag kommer Avedøre på besøg kl. 18.30 på Tingbjerg Ground.

Men ingen grund til at male fanden på væggen. 0-3 lyder slemt, men så slemt var det altså heller ikke.