Fællesspisning med Tegn, trut og twang

Tirsdag den 29. august kl. 17.30 mødes lokale børnefamilier til fællesspisning krydret med gode grin, jazzede toner og skøre påfund i Kulturhuset Pilegården.

Børnevenlig mad og underholdning er som altid er en del af konceptet til ”De små spiser” i Pilegården. Denne  gang får børnene underholdningen serveret af forfatter, musiker og illustrator Franz M.H. Bomberg og guitaristen Andreas Ugorskij. Sammen inviterer de børn og deres voksne ind i et univers med finurlige fortællinger og musikalsk krudt til både ørerne og fødderne.

Publikum kan vente sig historier om tossede trolde, farverige får og en helt særlig hattebutik med hovedbeklædning for enhver smag. Franz livetegner med børnenes hjælp og Andreas binder fortællingerne sammen med musik, hvor der også bliver plads til sang og dans.

 Kl. 17.30 står den børnevenlige mad klar, og kl. 18.00 er der Tegn, trut og twang på scenen. Aftenen er mest for børn i alderen 3-6 år, men alle er velkomne og børn under 1 år spiser gratis med. Billetter inkluderer både mad og underholdning. Der er stadig få af dem tilbage, og snart bliver nye aftener med De små spiser annonceret.