Fantastisk comeback af Husum - vendte 0-2 til 3-2 og fik vigtige point

Indenfor de første fire minutter var hjemmeholdet bag ud 0-2 i Husumparken mod gæsterne fra PI, og alle var mere eller mindre chokeret over den start. Men i halvlegens sidste minut reducerede Husum til 1-2.

Det betød, at Husum kunne gå på banen efter pausen med troen på, at det kunne ændres radikalt. Og det blev det så. Efter 72 minutter udlignede Jeppe Orbe til 2-2 og sandelig om ikke de blåhvide gjorde arbejdet færdigt efter 84 minutter ved Mike Stenspil. 3-2 til Husum og som nævnt tre uhyre vigtige point på kontoen.

Her lidt nærmere om kampen:

Husum startede som tidligere nævnt kampen dårligt og allerede efter 4 minutter var hjemmeholdet bagud med 0-2 p.g.a. at man dækkede dårligt op. Men holdet viste god moral og fortsatte fighten. Husum pressede gæsterne godt ned og viste, at de var et bedre fodboldhold. Man kom frem til flere chancer, men skulle frem til det 45. minut hvor PI begik et klodset straffe, som Magnus Andresen omsatte til 1-2.
I anden halvleg fortsatte presset, og der kom flere gode chancer. I det 69. minut brokkede PI’s back sig til et gult kort. Det satte dem endnu mere under pres, og efter 72 minutter lagde Magnus Andresen bolden på tværs til Jeppe Orbe, der udlignede til 2-2. Allerede 6 minutter senere kom forløsningen da Christian Bramsborg smed bolden på tværs til Mike Stenspil, der rundede keeperen og lagde bolden i nettet til 3-2. Der var oplæg til flere mål men effektiviteten manglede. Dog kom der dejlige 3 point ind på kontoen.
Husum takker alle de tilskuere, der trodsede den anden kamp i parken. Det var helt igennem en fantastisk opbakning

På fredag kl. 18.30 skal Husum møde Fremad Valby på udebane. Men mon ikke mandagens sejr har givet blot på tanden til endnu mere ?!!