Fantastisk præstation af Stadion !

Vore lokale håndbolddrenge fra IF Stadion har fået den dårligste start på sæsonen i mange år. Men lørdagens svære kamp på udebane mod det ubesejrede tophold Roskilde fik vendt lidt op og ned på det.

Tid til stor jubel efter kampen – en kanon indsats af alle Stadion spillerne

Der var nemlig tale om en kollektiv toppræstation, da de gule sikrede sig en sejr på 25-24 efter 15-12 ved pausen. Og lige fra første dommerfløjt var det et tændt Stadion mandskab, som ville frem på banen og skabe et godt resultat. Roskilde var som ventet ingen nem modstander, og de to gange 30 minutter var stort set meget lige. Men ind i mellem rykkede Brønshøj mandskabet og førte med et par stykker. Dog var der ikke tvivl om udfaldet. Stadions sejr var fuldt fortjent – og den bringer holdet op der, hvor de hører hjemme.

Alle mand fortjener maksimal ros, men vi må alligevel fremhæve Kasper Wager med seks mål og Simon Lindhardt med fem mål.

2. division er især i år svær at have med at gøre, så vigtigt, at Stadion hægter sig fast blandt de øverste.

Næste opgave venter fredag den 27. oktober, hvor Stadion hjemme i ECV-Hallen tager imod HØJ 2.