Fem fede ferietips: Det kan man tage sig til i sommerferien

Om man er til strand, sport eller kultur, så har København sommeren igennem oplevelser for enhver smag og alder.

             

Sommeren er over os, og det betyder, at mange er gået på sommerferie. Men hvad skal man bruge fridagene på?

København emmer af oplevelser for hele familien. Og her er fem fede ferietips for både børn og voksne.

  1. FerieCamps

Er man mellem tre og 17 år, så har Københavns Kommune det helt rette sommertip til dig. Rundt omkring i byen slår man nemlig dørene op til FerieCamps. I sommerferien er der 30 camps, hvor børn og unge kan prøve kræfter med alt fra kreaværksted, dans, fodbold og meget mere. Det koster ikke noget at være med, og man kan læse meget mere om sommerens program her: FerieCamps populære som aldrig før: Her er hele sommerens program.

  1. Sommerdans på Bryggen

Find danseskoene frem og gør klar til at svinge hofterne, når Kulturhuset på Islands Brygge inviterer til sommerdans. Hvad enten man er til salsa eller tango, eller om man er nybegynder eller øvet, så er der plads til dansemoves. Hver danseaften begynder nemlig med en times gratis introduktion til dansen ført an af en erfaren danseunderviser. Man kan finde datoer og danse her: Sommerdans på Bryggen: Salsa Jam | Kulturhuset Islands Brygge (kk.dk)

  1. Kunsttur i Københavns nye metro

København har fået fem nye metrostationer. Og de er alle udsmykket med kunst. Derfor er det oplagt at bruge en regnfuld sommerdag på at surfe fra metrostation til metrostation og opleve de mange smukke kunstværker. Samtidig giver det også en god mulighed for at gå på opdagelse i de forskellige bydele.

  1. Badning i havnen og oplevelser på stranden

København kan blære sig med at have en af de reneste havne i verden. Og det betyder, at man flere steder kan tage en dukkert i havnen. Det er især fedt, når sommersolen bager over byen.

Man kan også tage til Sommer på Stranden – en fireugers sommerfestival på Amager Strandpark. Her kan man også få en dukkert i vandet, kan  bygge hule, opleve børnejazz, dukketeater og meget mere. Der er aktiviteter for børn og voksne alle dage fra kl. 10-17 frem til den 25. juli. Man kan læse meget mere om Sommer på Stranden her: Sommer På Stranden | Børnekulturhus Ama’r (kk.dk)

  1. Kulturhavn Festival

Oplev musik, teater og poesi, når Kulturhavn Festival igen løber af stablen den 24-25. august. Som festivalgæst får man et kig ind i eksisterende fællesskaber og muligheden for at fordybe sig i workshops, bevægelse og guidede udflugter i og omkring havnen. I forbindelse med festivalen kan man sejle gratis med byens havnebusser. Så hop ombord og oplev byen fra vandet.

Brug for mere inspiration?

På Brugbyen.nu finder du inspiration til massevis af aktiviteter i København. Her er noget for enhver smag, ethvert alderstrin og behov.