Fix fik en trist afslutning på sæsonen

Man må sige at Fix havde en hel del at se til fra lørdag i sidste uge og til lørdag i denne. Hele fire turneringskampe var på programmet, og desværre endte de alle uden point. Dog kan der “pilles” ved to af dem.

                                                                     

For udekampen mod CBS Sport på Frederiksberg endte godt nok med et nederlag på 5-2, men her nedlagde de rødhvide protest, da hjemmeholdet stillede op med et mandskab, der ikke helt svarede til holdkortet. Mere af principielle årsager, da kampens resultat ikke rykker ret meget på stillingen. Fix havde til det opgør haft et forholdsvis stort arbejde med at samle hold, da flere allerede var gået på sommerferie. Da man så erfarer, at CBS kommer med “ulovlige” spillere, mente man godt nok, det var lige i overkanten af, hvad man kan tillade sig. Protesten bliver behandlet i KBU, men eftersom beviserne var soleklare, står Fix til at få sejren.

Torsdagens kamp i Valby mod Frederiksholm/Sydhavnen blev slet ikke spillet. Det viste sig at to af Fix-spillerne havde været i Covid kontakt med andre under landskampen i Parken om mandagen, og så var gode råd dyre. Man kontaktede Corona-linjen og fik helt klart den besked, at man ikke kunne spille om aftenen. Derfor blev Frederiksholm varskoet og opgøret aflyst i elvte time. Det betyder, at Fix er taberdømt, men det har jo kun kosmetisk betydning, så pyt ..

Lørdag spillede Fix sæsonens sidste kamp på hjemmebanen i Pilesvinget, og den blev tabt 2-4 mod topholdet Viktoria efter en særdeles festlig og underholdende kamp.

Fix slutter på 6. pladsen med 37 point og en score på 50-50. Dette kan dog måske ændres i forhold til protesten, som behandles i KBU. Men alt i alt en ganske god sæson for Fix, der lover godt fremover.