Fix nærmer sig toppen efter ny sejr i Serie 2

Det går godt for de rødhvide for tiden. Torsdagens kamp i Pilesvinget mod FFB sluttede med en sejr til hjemmeholdet på 2-1 – alle mål scoret før pausen. Fix førte allerede efter 10 minutter med 2-0 på mål af Sigurd Rechendorff og David Noe Hamburger. Det lykkedes for gæsterne at reducere et kvarter efter, og så var det slut med målscoringen den aften. Men endnu tre vigtige point til Fix, der lige nu ligger placeret på 4. pladsen i rækken.

Nuvel de to sejre har begge været over bundhold i rækken, men det er jo egentlig lige gyldigt, for med sejre følger selvtillid og troen på, at tingene kan lade sig gøre. Så næste opgave som allerede er tirsdag aften på Jens Jessensvej mod CBS vil give et fingerpeg, om den gode kurs kan holde. Den kamp spilles i følge unionens program kl. 20.