Flot indsats af Husum og uafgjort 1-1 ude mod Avedøre

Så kom de blåhvide på tavlen igen. Onsdag aftens kamp i Danmarksserien på Avedøre Stadion sluttede uafgjort 1-1 mod hjemmeholdet, som ellers førte 1-0.

Det var en ganske glimrende kamp, hvor Husums unge spillere gav hvad de havde i sig og formåede at skaffe endnu et enkelt point i kassen. Desværre rækker det ikke langt, men som vi har skrevet før, så er det godt for drengene at blive dus med både tempo og styrke i rækken. Første halvleg sluttede 0-0, men et lille kvarter efter pausen bragte Avedøre sig foran 1-0. Det forspring holdt bare ti minutter, så havde Emil Brix Ohmann udlignet til 1-1, hvilket også blev kampens slutresultat.

Allerede på lørdag skal Husum så i ilden igen. Denne gang hjemme i Husumparken mod Fremad Valby. Her fløjtes op kl. 14.00.