Fredag er dagen, hvor man kan støtte den lokale handel i 2700 Brønshøj !

Trods Corona-krise med lukkede butikker og uhyre vanskelige forhold for forretningslivet, er der stadig liv i den lokale handel i 2700 Brønshøj. For sandelig om ikke vor lokale handelsforening HBH springer med en frisk sommeraktivitet fredag, når man indbyder alle til FUNNY FRIDAY. 

   

Her er en god chance til at gøre nogle gode køb hos foreningens medlemmer, og man kan samtidig deltage i en konkurrence om 10 gavekort a´ 500 kroner. Det eneste man skal gøre er at tage et tydeligt billede af sin bon på de varer, man har købt fredag i de deltagende butikker/restauranter. Mindste købet skal være 200 kroner, og vil man øge sine chancer, kan man godt indsende flere bonner. Billedet sender man til HBH på mailadressen formandHBH@gmail.com, og de skal være foreningen i hænde senest dagen efter – altså lørdag den 27. juni ! Der vil blive trukket lod blandt alle de indsendte bidrag.

Det er vigtigt at skrive tydeligt navn, adresse og telefonnummer. Vinderne udtrækkes om mandagen den 29. juni og vil få direkte besked.

Nyd det gode vejr – bliv i bydelen og støt den lokale handel.