Freja midt i en udviklingsproces glæder sig til den nye sæson

Netavisen har i sommerferien kigget indenfor hos vor lokale håndboldklub Freja, som så småt er ved at være klar til den kommende sæson. Det blev blandt andet til en snak med bestyrelsesformand Emilie Lindholdt, som gav en fin orientering omkring klubbens hold. 
Frejas førstedamer rykkede ned i kvalifikationsrækken sidste år, efter en enkelt sæson i 3. division. Holdet har fået ny træner, Claus Albæk, der selv bor i Brønshøj, og ambitionen er en god sæson i toppen af rækken. Holdet består endnu engang af en masse piger, der har spillet sammen i en del år, og de glæder sig alle til at komme i gang med den nye sæson, der starter i midten af august.
Herrernes førstehold spiller i serie 1 og består af en flok garvede håndboldspillere samt unge tilflyttere fra blandt andet Bornholm. Søren Arvad agerer spillende træner, og holdet glæder sig også til opstart af den nye sæson.
Lidt mere generelt om Freja HK
Freja står midt i en udviklingsproces, hvor bestyrelsen arbejder hen imod, at de frivillige kræfter skal fordeles på flere mennesker, frem for det er en lille gruppe, som løfter en tung byrde. – Jeg har store ambitioner for klubben, siger bestyrelsesformand Emilie Lindholdt  og jeg ønsker at arbejde hen imod, at Freja HK giver plads til alle. Det skal være en håndboldklub, hvor børn, unge og voksne synes, det er rart at være. Det skal sikres gennem engagement af flere frivillige og flere sociale aktiviteter på tværs af holdene, for at sikre fælleskabsfølelse og sammenhold. Klubben er drevet af frivillige kræfter, og for at kunne både udvikle og drifte samtidig, har vi et stort oprydnings- og udviklingsarbejde foran os. Men vi ser ind i sæsonen 2023/2024 med glæde, da alle trænerposter er besat, og vi glæder os meget til at byde alle vores medlemmer velkommen tilbage efter en dejlig sommerferie-pause, siger Emilie Lindholdt og tilføjer:
Frederiksberg Cup
– Udover det så afholdes Frederiksberg Cup i weekenden den 11.-13. august, hvor Freja HK er medværter. Det betyder en masse aktivitet i Bellahøj-hallerne i den weekend, og vi glæder os til at byde velkommen til både lokale, nationale og internationale hold. Freja HK sørger for et godt setup med mulighed for at købe mad og drikke, samt heppe på klubbens ungdomshold.
netavisen 4. august 23 kl. 10.15