Gå ind og læs om Brønshøjs, Husums og Fix's lørdagskampe her !

Et turbulent fodboldår for BB sluttede med en udesejr på 1-0 over Herstedøster

Åh sikken et held at dette mærkelige, turbulente fodboldår fik lov at slutte med en udesejr til BB på 1-0 over Herstedøster. Det var et godt punktum at sætte, og så betyder det mindre, hvor godt eller dårligt spillet var.

Vigtigst var de tre point og at der ikke blev scoret. Sejren betyder, at Brønshøj slutter på syvendepladsen med 17 point. Sejrsmålet i Herstedøster blev scoret efter 17 minutter i første halvleg af Mahdi Fatahi. B.1903 kan ganske vist komme op på samme pointtal som BB, men har en dårligere målscore, så pladsen holder, til turneringen igen starter op lørdag den 26. marts kl. 14.00 mod Solrød på Tingbjerg Ground.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Det kører slet ikke for Husum – sikkert nederlag 0-3 i Sundby

De seneste fire kampe har ikke været særlig opmuntrende for Husum. Det er blevet til tre store nederlag og en enkelt uafgjort. Seneste nederlag kom lørdag eftermiddag i Sundby, hvor hjemmeholdet vandt hele 3-0 efter 1-0 ved pausen.

Vi har haft alt for få situationer som denne her i efteråret. Lad os håbe vindermentaliteten vender tilbage.

I alt har Husum vundet fire kampe, spillet to uafgjort og tabt fem. Målscoren er en af de dårligste i rækken 15-22, og det rækker til en øjeblikkelig syvendeplads.

De blåhvide kan nå at rette en anelse op på skuden næste lørdag, hvor der sluttes af i Husumparken mod Dragør kl. 14.00.

Men skuffende resultater som nedrykker. Mon ikke dette turneringsår bare skal bruges til at få stabiliseret tingene, og så tænke på avancement, når det er sket.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Fix gav topholdet Viktoria god modstand men tabte 5-3 i Fælledparken

Det hele sluttede med tre nederlag på stribe, og Fix kan konstatere en miserabel efterårssæson med hele ni nederlag, en enkelt uafgjort og kun tre sejre. Målscoren er 16-30, og de rødhvide er ubehageligt tæt på bunden af den københavnske serie1.

Men når det er sagt, så gav Fix faktisk topholdet Viktoria god modstand i Fælledparken. Det blev en målrig affære, som hjemmeholdet vandt 5-3 og dermed bevarede førstepladsen i rækken.

Nu kan Fix få ro til at tænke lidt over tingene og forhåbentlig forstærke sig til forårets start som er 14. april næste år, hvor der lægges ud i Valby kl. 14 mod Frederiksholm/Sydhavnen.