Glædeligt at alle nuværende spillere fortsætter i IF Stadion

Selvom det efterhånden er sket flere gange, at 2. division i håndbold er blevet fastfrosset, før den var færdigspillet, har IF Stadion ikke tabt modet eller ambitionerne om at rykke op i landets næstbedste række.
Kan være et billede af 13 personer og folk, der står
I forlængelse af fastfrysningen af turneringshåndbolden i de lokale forbund (fra 2 div. og nedefter), har IF Stadion arbejdet på at sikre en slagkraftig spillertrup, frem mod sæsonen 2021/2022.
En kommende sæson som sportschef Thomas Schou vurderer, er den stærkeste i mange år. Der er mange hold, som opruster kraftigt og med de få 1 div./liga klubber øst for Storebælt, vil man i den kommende sæson se flere spillere i 2 division med niveau og/eller erfaring fra 1 division end tidligere.
Klubber som Roskilde, FIF, TIK, Køge og IF Stadion er alle klubber, der har sunde sportslige ambitioner, og som går efter at komme i 1 division. De har alle intensiveret jagten på at optimere spillertrupperne.
– I IF Stadion vil vi med trænerduen Jonas Jensen og Torben Andersen, arbejde videre på at sikre et udviklingsmiljø, hvor træning og sportslig fremgang vil være i højsædet, siger sportschef Thomas Schou. – Vi vil også som klub arbejde på at tiltrække flere unge og sultne spillere, hvilket ser ud til at lykkes.
Og vi er super glade for at kunne bibeholde hele vores trup fra den forgangne sæson, Det skaber glæde og endnu større tro på fremtiden og den rejse som vi har påbegyndt, fastslår sportschefen.
2021/2022 truppen ser for nærværende ud som følger:
Målmænd:
Tobias Horne Christiansen
Henrik Schlichter
Mathias Petersen
Toraldur Kollsker
Venstre fløj:
Alexander Ege
Andreas “Junior” Skarby
Sebastian Bruun
Venstre back:
Simon Lindholdt
Kasper Møller
Anders Mousten Christensen
Nicolaj Fabricius
Playmaker:
Michael Jensen
Runi Vest Højgaard
Casper Eghøj
Højre back:
Casper Wager
Danny Reinholdt
Højre fløj:
Magnus Thun Djuurhus
Streg:
Jakob Schandorf Stork
– Vi vil i de nærmeste dage løfte sløret for et par nye spillere, som med erfaring fra blandt andet 1 division vil støde til vores trup og styrke ambitionen om et yngre, træningsvilligt og nyt IF Stadion, fortsætter Thomas Schou. – Vores sportslige ambitioner vil i den kommende sæson være at kæmpe med om oprykningen til 1 division samt at sikre, at vores hold i 3 division igen vil være at finde i toppen.
IF Stadion er en af Danmarks ældste håndboldklubber, stiftet i 1906, de største triumfer ligger en del år tilbage: Det Danske Mesterskab i 1972 og 1973, desuden pokaltitlen i 1969.