Igen gode takter hos Brønshøj trods 0-2 mod Nykøbing FC

Styrkeprøven mod endnu et 2. divisionshold på en uge endte med samme resultat bare med modsat fortegn, idet Nykøbing FC vandt et velspillet opgør med 2-0. Men igen er god gang træning for BB, som bestemt viser gode takter for øjeblikket.

Netavisen bringer her BB’s eget referat fra kampen, skrevet af Christian Haslund og fotograferet af Thomas Løser.

Her scorer Lucas Nyman bare tre minutter efter pausen til 1-0 for Nykøbing FC.

Det blev til et nederlag på 0-2 hjemme mod Nykøbing FC i dagens træningskamp. Men indsatsen var i den grad godkendt – både defensivt og offensivt – mod falstringerne fra 2. division.

Nykøbing satte sig som forventet på spillet, men havde mere end svært ved at komme igennem vores defensiv.

Dette afspejlede sig også i antallet af chancer, som vi var vidner til i 1. halvleg. Vi havde 2-3 blokeret skud, som ikke fandt helt ind til målmanden. Faktisk skulle vi helt frem til det 39. minut for at se den første afslutning på mål.

Den faldt til Nykøbing FC; men de fik sendt et forkølet skud af sted, som Lucas Chang-Andersen nemt kunne redde. Dette skulle blive 1. halvlegs eneste forsøg.

Hurtig scoring

Gæsterne kom stærkt ud til 2. halvleg og kom frem til 3-4 chancer i de første fem minutter af 2. halvleg. En af disse gav desværre mål til falstringerne. Et hjørnespark – som nok skulle have været et målspark i stedet for – blev forlænget af Lucas Nyman over i det lange hjørne uden chance for Chang i målet. 0-1 til gæsterne.

Vi begyndte dog også at komme frem til afslutninger. Marcus Porsgrunn modtog bolden på kanten af feltet, hvor han havde mulighed for at halvflugte bolden i mål. Men han ramte bolden helt skævt. Små ti minutter senere var det Tarik Mourhribs tur til at forsøge sig, men han sparkede lige på keeperen.

Flere afslutninger

I kampens sidste fem minutter var der flere afslutninger, end der havde været de første 85 minutter. Magnus Boch havde et udmærket skud fra kanten af feltet og Tarik kom frem til en stor chance, men bolden sad igen lige på målmanden.

Der var også en stor chance til Nykøbing, men her forhindrede en flot parade af Chang gæsterne i at komme yderligere foran.

Dybt inde i overtiden kom Simon Madsen fri og kunne alene med Chang gøre det til slutstillingen 0-2.

Næste træningskamp

Vi kunne godt se, at vi mødte et stærkt mandskab i dag. Og selvom man aldrig skal være tilfreds med et nederlag, så kan vi se tilbage på en kamp, hvor vi gjorde det rigtig godt. Man må også forvente, at Nykøbing FC vil være at finde i toppen af 2. division i den kommende sæson.

Efter to kampe mod to 2. divisionsklubber venter nu to træningskampe mod modstandere fra Danmarksserien. Den første af disse spiller vi på lørdag den 29. juli kl. 13, når vi hjemme på Tingbjerg Ground tager imod Karlslunde. Der vil være gratis adgang til kampen.