Gudstjenesteliste for Husum Kirke 14. - 25. august

 Søndag 14. august 2022
10:30 Højmesse ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen
 

Mandag 15. august 2022

Så får Husum Kirke nyt tag:

Tagrenovering af kirkerummet starter.

Det betyder, at alle kirkelige handlinger som gudstjenester, andagter, dåb og vielser foregår i den store mødesal fra den 15. august til den 10. december 22. Mødesalen er indrettet med alter, døbefont mv. fra kirken, så det hele foregår på en værdig og højtidelig måde.

Kirkerummet står altså færdigt i starten af december, så alle julegudstjenester foregår i kirken, som normalt.

 

Tirsdag 16. august 2022
17:00 Aftengudstjeneste ved sognepræst Iben. H. Sørensen
Torsdag 18. august 2022
09:00 Morgenandagt ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen

For mange kirkegængere er morgenandagten en naturlig del af den ugentlige rytme. Det oplever man også i Husum Kirke, hvor sognepræstens korte andagt, den fælles salmesang og det trygge samvær omkring en kop kaffe og lidt morgenbrød tiltrækker mange hver torsdag kl. 9.00.

Morgenandagten i Husum Kirke, hvor den store mødesal er åbnet i forhold til kirkerummet

I forbindelse med tagrenovering af kirken, vil de kirkelige aktiviteter i  øvrigt foregå i den store mødesal fra den 15. august og frem til den 10. december 22. I den periode er selve kirkerummet således lukket, men kirken holder åben i hele  perioden.

 

Mandag 22. august 2022
12:00 Herreklubben mødes igen efter sommerferien  

Husum Kirkes Herreklub mødes et par timer på udvalgte mandage og næste gang klubben ses er den 22. august  kl. 12.00 til en hyggelig frokost, som den plejer. Sognepræst Frederik Teglberg Damm fortæller om fællesskabet:”Ordet er frit, tonen er helt udformel og vi synger en sang og spiser et par stykker smørrebrød”. Det er gratis at deltage. Man skal bare tilmelde sig hos Frederik på mail: FTD@km.dk eller telefonisk: 21 24 67 54

16:00 Børnekor:

Alle tre kor starter nu op igen

Så starter den fælles korskole, som er et samarbejde mellem Husum Kirke og Husumvold Kirke under ledelse af musikpædagog Christina Schimmel Rindorf. Skolen omfatter Spirekoret (0 -1. klasse) Børnekoret (2.-4.klasse) og Juniorkoret (5.-9.klasse). Spirekoret øver i Husumvold Kirke på onsdage og de to øvrige kor synger løs på mandage i  Husum Kirke.Tilmeldning sker på en af kirkernes hjemmemside:

www.husumkirke.dk eller www.husumvold.dk

Korskolen er gratis og er for alle sangglade børn – der er ingen optagelsesprøve.

17:15 Juniorkor ( se ovenfor)

 

Torsdag 25. august 2022
09:00 Morgenandagt ved sognepræst Bettina Birk Jensen
17:00 Børnegudstjeneste med fælles spisning: Torsdag den 25. august kl. 17 er de små i centrum, når Husum Kirke inviterer til en festlig gudstjerneste i børnehøjde med fællesspisning bagefter. Børnegudstjenesterne er gratis og kræver ingen tilmelding.De ligger fast sidste tordag i måneden:

25.august: “Start- op- start”

29. september: “Høst”

27. oktober: “halloween”

24.november: “Advent”

(Den 24. december er der julegudstjenste for børnene uden spisning)