Her er datoerne for Brønshøjs kampe i Danmarksseriens nye sæson, som starter 12. august

Så er datoerne for alle 18 kampe i næste sæsons Danmarksserien på plads. Samtidig er der for tredje år i træk en ny struktur.

                                                         

 

14 af de 18 kampe vil blive spillet i efteråret med sæsonstart den 12. august hjemme mod Herlev.

Sidste kamp i efteråret er den 11. november ude mod AB Tårnby.

I foråret venter så de fire sidste kampe i grundspillet. Forårets første kamp er den 23. marts hjemme mod Tårnby FF, mens grundspillets sidste kamp er den 6. april hjemme mod Greve.

Ny struktur

I den netop overstået sæson stod den på oprykningsspil med de to bedste fra alle fire puljer. Det betød pludselig en masse rejser til Jylland og Fyn. Dette vil ikke være tilfældet i den kommende sæson.

 

 

Den nye struktur !

Af: Peter Otto Vest Hansen, DBU Bredde kommunikation

En enig bestyrelse i DBU har vedtaget en justering af Herre Danmarksserien (Herre DS), der træder i kraft i sæsonen 2023-2024. Den væsentligste ændring er, at der fra den kommende sæson genindføres et regionalt oprykningsspil for de to puljer i Øst og de to puljer i Vest, i stedet for det nationale oprykningsspil, som har været gældende i denne sæson.

Beslutningen er truffet på baggrund af input fra de 40 nuværende klubber i turneringen, der gennem rækkemøder i efteråret 2022 og foråret 2023 har haft mulighed for at give input til mulige justeringer af Herre DS. Rækkemøderne blev startet op for et år siden i forbindelse med indførelsen af en ny turneringsstruktur.

”Vi vil gerne takke klubberne for en god og konstruktiv proces, hvor vi har fået mange værdifulde input, som har gjort det muligt at træffe en beslutning baseret på bred opbakning”, siger Bent Clausen, der er næstformand i DBU’s bestyrelse. Der er tale om følgende justeringer set i forhold til den nuværende struktur:

  • Der vil fortsat være 3 oprykkere til 3. division
  • Der vil fortsat være 8 nedrykkere i alt til de højeste serier i lokalunionerne
  • Der vi fortsat være 40 hold i Herre DS fordelt på fire puljer (2 puljer i Vest og 2 puljer i Øst)
  • Øst-/Vest-oprykningsspil genindføres