Husum bankede Helsinge fra serie 2 med hele 5-1

Efter 10 minutter kom Husum foran. Rasmus Rosenberg spillede bolden i dybden til Marius Persson som sikkert scorede til 1-0.
Fem minutter senere var det Mohsen Charrats tur til at finde Marius Persson i dybden, og denne gang scorede han via keeperen til 2-0.
Efter 24 minutter spillede Rasmus Rosenberg bolden på tværs til Marius Persson, der fuldendte sit hattrick til 3-0, som også var pauseresultatet.
I det 68. minut var det Mohsen Charrat, der spillede bolden på tværs af feltet til Hector Gonzales, som sikkert lagde bolden op ad stolpen til 4-0.
Efter 69 minutter var der lidt dårlig kommunikation i Husum forsvaret, og Helsinge fik reduceret til 4-1.
Men et lille kvarter før tid driblede Hector Gonzales på kanten af feltet, snød tre-fire mand og lagde bolden sikkert ind til 5-1, som blev slutresultatet.
Kampen kunne nemt have været vundet meget større, men der blev brændt en del store chancer.
Det skal lige nævnes, at sidste træningskamp er lørdag den 25. hvor Husum tager imod Bispebjerg, inden sæsonen starter med en udebanetur til Bornholm, hvor holdet skal spille mod Nexø.
Husum support  har en fyldt bus med fans med over på solskinsøen, så sæsonen starter på bedste måde.