Husum bankede Sjællandsseriens førerhold Såby med 2-1

Også Husum har været i ilden lørdag. Her spillede de blåhvide på hjemmebanen i Husumparken mod Sjællandsseriens førerhold Såby, og det blev til en kneben men fortjent sejr på 2-1 efter 0-0 ved pausen.
Første halvleg var chancefattig og spillet bølgede frem og tilbage på midten. Det var først efter pausen, der kom gang i målscoringen. Efter en times spil bragte gæsterne sig foran på et godt skud, som knækkede i luften. Men 0-1 holdt ikke længe, så udlignede Emil Hindsberg på straffe til 1-1 – og igen var kampen helt åben.
Man skulle helt hen til det 86. minut, før der igen blev scoret. Rasmus Rosenberg drev bolden frem og satte flere modstandere på kanten af feltet, indtil han gjorde arbejdet færdigt foran den forsvarsløse keeper til 2-1. I overtiden fik Husum tilmed scoret til 3-1, men målet blev annulleret på grund af hånd på bolden.
Weekenden før spillede Husum hjemme mod Avartas 2. hold og den sluttede uafgjort 1-1. Det skal tilføjes, at Avarta udlignede i overtiden. Ærgerligt for Husum var bedst gennem hele kampen.
Næste træningskamp spilles også i Husumparken på lørdag den 11. marts kl. 12.00, hvor Gladsaxe/Hero fra Serie 1 kommer på besøg..