Husum Cup blev en kæmpe succes med 150 hold

Til Husum Cup der med stor succes blev afholdt i lørdags i Husumparken var tilmeldt 150 hold, som bl.a. havde deltagelse af klubber fra hele Sjælland. Der var desuden et hold fra Fyn, et fra Malmø og tre hold fra Bornholm. I alt blev der spillet 281 kampe fordelt over hele dagen. Der var deltagere fra U7 til U13 som de ældste.

Lørdagen startede med de første kampe klokken 9, og der var fuld fart på banerne fra første kamp. Det var simpelthen en masse glade børn, der dyrkede deres yndlingssport, fodbolden. Og så var vejrguderne med hele vejen igennem, så alle i stævnet fik en super oplevelse.  Der blev spillet 3v3, 5v5 og 8v8.

Når der var pauser mellem kampene, var der masser af muligheder for underholdning til de fremmødte børn. Der var bl.a. stillet en kæmpe hoppeborg op til fri benyttelse, Man havde også sørget for en Pannabane, hvor man kunne få spillet lidt mere fodbold, og så blev der kastet flittigt med beanbags, som var noget, der morede mange.

Alle havde mulighed for at få stillet sulten, både stor som lille. Der var tændt op i den store grill, hvor en masse frivillige grillede burgere, pølser og serverede byens bedste flæskestegssandwich. Og så var der kaffe bod, hvor der blev solgt diverse bagværker, popcorn, candyfloss, slik og mere. Alle steder var godt besøgt gennem hele dagen.

Der var også stillet en Tombola op, hvor man kunne vinde diverse præmier, alle sammen sponsoreret af de fantastiske erhvervsdrivende i Brønshøj/Husum samt mange andre gode mennesker.

Alle børnene fik spillet en masse fodbold og gik hjem med en medalje hver. Vinderne af de forskellige niveauer gik hjem med en stor flot pokal, som i vanlig champions league stil blev overrakt til den helt store jubelscene foran klubhuset til stor glæde for de vindene hold.

                       

 

Stævnet sluttede med de sidste kampe klokken 18, hvor de ældste lukkede og slukkede for dette års Husum Cup.

                 

                 

 

                 

– Der skal lyde en kæmpe tak til alle sponsorer, der bakkede op om stævnet, lyder det fra Husum, – samt til alle de fantastiske spillere, pårørende og de mange, der valgte at bruge deres lørdag i Husum parken. Udover det skal der lyde en gigantisk tak til alle de frivillige, der sørgede for at stævnet blev afviklet succesfuldt. Det er lige fra dem, der stod i boder, sad ved dommerbordet, dømte kampe, ryddede op og deltog i alle de andre opgaver, der fulgte med.

Vi ses helt sikkert i 2025 hvor vi gentager succesen, slutter man fra Husum !

Kæmpe cadeau til Husum Boldklub – stort tillykke med det vellykkede arrangement !