Husum fik fantastisk start med 7-3 ude over Jægersborg

Man kan ikke sige andet, end at Husum fik en forrygende start på forårets træningskampe. I Gentofte vandt de blåhvide med hele 7-3 over Jægersborg fra Serie 1 efter 5-0 ved pausen. Ja faktisk førte Husum med hele 7-0, før hjemmeholdet fik pyntet på resultatet.
Allerede fra kampens start satte Husum sig hårdt på spillet og pressede godt på. I det 14. minut blev der slået et indlæg på tværs af feltet, hvor Mike Stenspil headede bolden over keeperen til 0-1. I det 29. minut blev Jægersborg løbet over ende, og efter flere afslutninger fra Magnus Andresen sparkede han bolden ind til 0-2.
Herefter startede der et rent Jeppe Orbe show, han scorede til 0-3, 0-4 og 0-5 inden pausen, hvor især det 4. mål var et fantastisk holdmål, hvor Jægersborg blev splittet totalt ad med masser af kombinationer op gennem banen. Jeppe Orbe forsatte i 2. halvleg hvor han scorede til 0-6.
I det 50. minut var Magnus Andresen igen for hurtig til Jægersborg, og blev nedlagt i feltet og et klart straffe. Dette omsatte han selv til en sikker scoring til 0-7. Senere blev han desværre dømt fejlagtigt for offside da han var ved at score endnu engang, så hattricket må vente.
Herefter blev gassen fjernet lidt, og det tillod at Jægersborg fik et par chancer, hvilket de udnyttede til at score 3 mål til slutresultatet 3-7. Der var flere chancer men der kom ikke flere mål, i en kamp hvor spillet så godt ud i store dele af kampen, og der blev løbet en masse gode meter.
Der var gensyn med Jeppe Orbe, Shawn Højgaard og Christoffer Sisbo, samt den helt nye Mike Stenspil, der alle viste sig godt frem.
Husum spiller næste træningskamp hjemme på fredag den 2. januar kl. 18:30. hvor der tages imod Nerasthé fra Serie 1.