Husum gjorde det til alle go'e gange tre - alle lokale hold vandt !

Søndagskampen i Mimersparken mellem Nørrebro og Husum sluttede med en fortjent sejr til Husum på 1-0, men efter en svær kamp, hvor kendelserne ikke ligefrem gik med de blåhvide. Med sejren sørgede Husum for, at alle de tre lokale hold vandt i weekenden.

Allerede efter otte minutter havde Husum kampens første store chance, som blev brændt, men efter godt et kvarter scorede Sebastian Stage på en kanonoplæg fra David Miniskotte, og så førte Husum 1-0. Små ti minutter senere øgede Husum til 2-0 – troede man, men målet blev annulleret for offside.

Efter 33 minutter fik Husum et gult kort (hvilket giver udvisning i 10 minutter), men det lykkedes at omgruppere, så der ikke blev scoret yderligere før pausen.
I anden halvleg fik Husum endnu et gult kort, da Rasmus Ohmann fyrede en kæk kommentar mod dommeren. Den syntes han imidlertid ikke om, og så måtte Husum igen spille med en mand i undertal.
Af en eller anden grund havde dommeren lagt hele otte minutter til i en ellers fredelig kamp, men heldigvis holdt Husum føringen og sikrede sig tre vigtige point.
Efter to kampe har Husum nu fire point, og allerede torsdag kommer Skovshoved på besøg i Husumparken kl. 19.30.
Tutten disker op med mørbradburgere, pølser og andet godt så der er ingen undskyldning for ikke at møde op og støtte de blåhvide drenge !