Husum gjorde det uventede og storbankede rækkens tophold på udebane

Det var med en smule skepsis, man så frem til forårssæsonen for Husums vedkommende. Rutinerede kræfter havde forladt klubben, siden efteråret sluttede, så nu måtte man i stedet ty til nye unge spillere. Men når det så er sagt, så må vi allerede nu tage hatten af for Husums unge løver.

                                                                         

Lørdagens svære udekamp i Rishøj mod topholdet Køge Nord FC blev vundet af de blåhvide med ikke mindre end 4-0 efter 1-0 ved pausen. En helt utrolig præstation som ikke mindst chokerede hjemmeholdet.

Sam Ashton bragte Husum foran i 1. halvleg, og efter pausen gik det slag i slag med scoringerne. Først øgede Rasmus Jensen til 2-0, så Marius Laadegaard Persson til 3-0, hvorefter Emil Brix Ohmann slog endnu en pind i Køge Nords kiste til 4-0. Det skal også nævnes, at Husums målmand Rasmus Brix Ohmann snuppede et straffe i starten af 2. halvleg.

Kanon præstation – og sandelig om ikke endnu et tophold venter på næste lørdag kl. 14.00 i Husumparken. Her kommer meget omtalte Ishøj IF på besøg. Men fortsætter Husum de seneste takter, så kan det blive muntert.