Husum havde sine muligheder men tabte forårspremieren

Selvom Husum ind i mellem viste gode takter i forårspremieren mod Vigerslev BK i Valby, blev det alligevel til et nederlag på 0-1, da hjemmeholdet scorede kort før tid.
De første 35 minutter var meget taktisk præget, men Husum sad på det hele. Midt i halvlegen var Vigerslev presset i bund og inde i eget felt stod en Vigerslev spiller med armen ude og slog til bolden. Det så dommeren imidlertid desværre ikke, og fløjten forblev tavs. Hjemmeholdet havde en enkelt chance i første halvleg, hvor man efter en kontra ramte overliggeren. Umiddelbart efter trak Vigerslev kampens første gule kort. Lige før pausefløjtet brændte Husum en gigant chance, så det blev ved 0-0 i pausen.
Anden halvleg startede på samme måde, og Vigerslev fik endnu et gult kort, da det første udløb, men Husum heller ikke denne gang udnyttet det.
I det 70. minut blev en Husum spiller nedlagt i feltet efter en hovedstødsduel, men igen gav dommeren ingen lyd fra sig.
Efter 74. minutter fik Husum så et gult kort, men sad stadig tungt på kampen. Desværre gik der bare syv minutter før Husum fik endnu et gult kort.
I det 88. minut blev der sparket skidt ud, og bolden havnede hos en Vigerslev spiller, der fik lidt for meget plads, og så scorede de heldigt til 1-0 som blev kampens resultat. Bestemt ikke helt fortjent !
Næste kamp er på mandag den 1. april kl. 14:00, hvor PI kommer på besøg i Husum parken. Bells står klar med god mad og kolde drikkevarer.
Hvis Husum spiller, som de gjorde mod Vigerslev, så ligger der 3 point og venter