Husum kæmpede bravt og fik en kneben men fortjent sejr over Kastrup

Man kan roligt betegne dagens kamp i Husumparken som lidt af en herrefight af hjemmeholdets spillere. Kastrup var som ventet ingen let modstander, men Husum fik en fin start, da Rasmus Rosenberg fandt Mathias Dominicussen midt i feltet med en flad aflevering, og han satte sikkert bolden i nettet til 1-0. I løbet af de første 45 minutter havde hjemmeholdet flere store chancer, men de blev brændt.

Efter pausen fik Husum gult kort, og så måtte man kæmpe videre med blot 10 mand. Det betød, at Kastrup fik bedre fat og satte sig på det meste af spillet, men de blåhvide kæmpede sig ud af vanskelighederne, indtil man igen var fuldtallige. Mod slutningen af kampen blev det hele lidt rodet, men stillingen holdt, og dermed fik Husum endnu en god sejr.

Der var naturligvis stor glæde i Husum-lejren, og nu ser alle frem til næste opgave, som er allerede på fredag ude mod Bispebjerg i Ryparken kl. 20.00.